واکنش محمد مخبر به فعال شدن اسنپ بک؛ ایران چالش را به فرصت تبدیل می‌کند علم‌الهدی: مشکل آمریکا دین‌داری، استقلال و عزت ایران است عارف: جامعه در پرداخت مالیات نباید احساس ظلم کند خطیب نماز جمعه تهران: انقلاب اسلامی پرچم عفاف و هویت زن مسلمان را برافراشت قائم‌پناه: دغدغه پزشکیان، ارتقای جایگاه، کرامت و اثربخشی کارمندان است رفیع‌زاده: اصلاح نظام اداری و کوچک‌سازی دولت ادامه‌دار خواهد بود پزشکیان: تلاش ما این است که اسنپ‌بک فعال نشود شهادت یک بسیجی در عملیات تروریستی در ایرانشهر سردار کارگر: در برابر جنگ ترکیبی دشمن، تهاجم ترکیبی خواهیم داشت جلسه فوق‌العاده دولت به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور سردار دلیری: تروریست‌های اسرائیلی ‌منتظر پاسخ محکم نیروهای مسلح ایران باشند‌ مخبر: اگر اقتدار ملی کشور حفظ شود دشمن به فکر جنگ نمی‌افتد سرلشکر موسوی: ایران به دنیا ثابت کرده که هیچ‌گاه آغازگر جنگ نبوده است پزشکیان: هیچ مانعی برای همکاری‌های تهران-مسکو وجود ندارد اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها

وزیر کشور: عده‌ای می‌خواهند مردم را از حضور درانتخابات مایوس کنند

وحیدی گفت: در برخی از اظهارات که شروع شده و کم و بیش هم خبر داریم برخی از معاندین یا رسانه های خارجی در برنامه‌هایشان سعی دارند مردم را از حضور در انتخابات دلسرد کنند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۴ - ۱۸ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 10
کد خبر: ۲۰۷۸۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، احمد وحیدی وزیر کشور امروز سه شنبه (۱۸ مهر) پس از حضور در مرکز ارتباط مردمی ریاست جمهوری و پاسخ بی واسطه به سوالات مردم در جمع خبرنگاران گفت: مهمترین واقعه امسال انتخابات است؛ انتخابات نقطه حساسی است برای تعیین سرنوشت و دخالت مردم در اداره کشور است جمهوری اسلامی بالغ بر ۴۰ انتخابات با حضور مردم داشته و مردم باوری در کشور ما جریان داشته است.

 

وی افزود: اولین مسئولیت علاقه مندان به آینده کشور مراقبت از این است که عده‌ای با حرف های ناصحیح، مردم را از حضور در انتخابات مایوس نکنند. متاسفانه در برخی از اظهارات که شروع شده است و کم و بیش هم خبر داریم عده ای این برنامه را در دستور کار قرار دادند معاندین و رسانه های خارجی نیز چنین هدفی در سر می پرورانند.

 

وزیر کشور تصریح کرد: بحث اول مشارکت گسترده مردم در انتخابات است که موجب اقتدار و تامین منافع ملی کشور است و موجب عقب راندن دشمنان نظام می شود. اقدامات اجرایی طبق قانون در حال انجام است شورای اجرایی مرکزی شکل گرفته است و برای ۲۷ مهر که ثبت نام نهایی انجام می شود آماده می شویم. در میان ثبت نام کنندگان از همه طیف های سیاسی حضور دارند تعداد زیادی از نمایندگان مجلس پیشین، وزرا و نحله های فکری مختلف سیاسی حضور دارند.

 

وی در مورد برگزاری الکترونیکی انتخابات افزود: فرایند انتخابات مشتمل برقبل، بعد و حین انتخابات است که بخش قابل توجهی از آن الکترونیکی است.که مردم بیشتر احراز هویت و صندوق های هوشمند سروکار دارند تلاش می کنیم در برخی از حوزه ها صندوق های رای هوشمند را داشته باشیم و اخذ رای نیز به شکل الکترونییکی صورت بگیرد.

 

وزیر کشور در مورد تبلیغات زودهنگام داوطلبین گفت: تا ثبت نام تکمیل نشود داوطلبی قطعی نیست لذا هر فعالیتی انتخاباتی نیست و فعالیت های تبلیغاتی برای انتخابات براساس چارچوب های قانونیِ مشخص شده باید باشد.

 

وحیدی تصریح کرد: مبنای شهرستان شدن در دولت ضرور و مطالبات مردمی و رعایت ضوابط قانونی است براین اساس در خراسان شمالی و لرستان شهرستان های جدیدی ایجاد شده است که در مجموع تعداد این شهرستان ها کمتر از ده عدد است البته درخواست های دیگری هم هست که در نوبت بررسی قرار دارند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار